Kauppapaikka

Myydään: Laatuvarustetta uloskantohintaan

Ilmoittaja:
Kategoria:
Lisätty:
08.08.2017 11:08
Vanhentuu:
22.08.2017 11:07
Hinta:
Tarjoa!

Myytävänä hyvälaatuista varustetta harrastuksen lopettamisen takia.

Hintapyynnöistä saa koittaa tinkiä ja isomman läjän ostaja saa aina alennusta. Hattuja yms pienempää sälää kannattaa kysellä kaupanpäällisiksi jos kiinnostaa. Kaikki tavarat sijaitsevat Kouvolassa, katsominen ja kokeileminen on sovittavissa. Postikulut ostajalle, kannattaa siis ostaa paljon kerralla.

Kuvia https://mikko.imgbb.com/

Yhteydenotot sähköpostilla mikko.mallikas4@outlook.com tai kommentilla.

Blackhawk Serpa reisikotelo, P226, musta. Aito, lujatekoinen Serpa eikä mikään kopio. Nopean vedon mahdollistava ja tukevasti reidessä paikallaan pysyvä kotelo on miellyttävä käyttää pidemmänkin aikaa. Todennäköisesti tämä http://www.midway.fi/epages/MidwaySuo... mutta en ole ihan varma onko kyseessä täysin sama malli. Hyvässä kunnossa, hp: 150 euroa.

Oakley Factory Pilot Glove, musta. Tällaiset: http://www.oakley.com/products/factor... Kämmenessä pientä kulumaa yhden kaatumisen jäljiltä, mutta ovat muuten olleet todella vähällä käytöllä. Hyvässä kunnossa, hp: 30 euroa.


Tactical Tailor chestrig (MAV 1 piece) oliivinvihreä. Hyvässä kunnossa, hp: 120 euroa taskuineen.
Taskuja chestrigiin, kaikki hyvässä kunnossa, kaikki oliivinvihreitä:
4 kpl Combatkit G36 lipastasku, päältä avoin malli
2 kpl yleistasku, Tactical Tailor ja Combatkit


Altan polvisuojat, oliivinvihreät.http://operator.fi/index.php?target=p... Oikeasti todella hyvät polvisuojat, jotka lunastavat lupauksen siitä, että pysyvät valumatta paikoillaan. Altalok kiinnitys takaa nopean pukemisen. Ok kunnossa, normaalia kulumaa, mutta täysin ehjät, hp: 15 euroa.

Cobra MT -975 radiopuhelin. 1 puhelin ja laturi. Hp: 30 euroa
Mukaan Combatkitin radiotasku, oliivinvihreä.

Devgru communications kurkkumikki. Hyvässä kunnossa, hp: 70 euroa.
Sisältää adapterin yllämainittuun Cobran radioon. Valmistaja markkinoi tätä ihan oikeaan sotakäyttöön, selkeästi laadukasta kamaa.

Punapistetähtäin, taitaa olla King Armsin valmistama. Yllättävän laadukas leikkikaluksi, itse lisätty linssinsuojukset läpinäkyvästä muovista. Hp: 20 euroa

Pistoolivyö, Combatkit, oliivinvihreä. Jäykistetty vyö taskujen ja pistoolikotelon kantamiseen. Jäykiste loppuu molemmilla puolilla muutaman sentin ennen pikalukkoa, joka tekee vyön pukemisesta miellyttävää ja helppoa. Hyvässä kunnossa, hp: 20 euroa.


Pistoolin tuplalipastasku, Combatkit, oliivinvihreä. Perusmallin tarrasulkuinen tuplalipastasku, mutta laatuvalmistajan tekemänä. Hyvässä kunnossa, hp: 15 euroa


Dumppitasku, Bulle, oliivinvihreä. Mollekiinnitteinen kokoontaittuva näppärä dumppi. Hyvässä kunnossa, hp: 8 euroa.

Dumppitasku, (Condor?), oliivinvihreä. Samanlainen kuin tämä mil-tec, mutta muistaakseni Condorin valmistama. http://www.varusteleka.fi/fi/product/... Hyvässä kunnossa lukuunottamatta suuaukon kiristävää kuminauhaa, joka on menettänyt elastisuutensa. Tämä ei kuitenkaan haittaa käyttöä, lippaat pysyvät taskussa hyvin ilmankin, hp: 3 euroa.

Nassetasku, miltec, flecktarn. Tarrasulkuinen suuri yleis/ nassetasku. Vuorattu sisältä kumipinnoitteella, joka pitää vettä, mutta koko tasku ei kyllä upotusta kestä tarrasulun takia. Erittäin hyvä yleistasku jos täytyy kantaa paljon roinaa mukana, kiinnitys tapahtuu molletaskuista tutuilla neppari-hihnoilla. Uutta vastaava, hp: 10 euroa.

Säärystimet, Gore-tex, oliivinvihreät. Muistaakseni brittiarmeijan ylijäämää, ostettu joskus varustelekasta. Talvella harmittaa kun varsikengät haukkaavat lunta ja saappaat taas ovat juostessa ja muuten touhutessa huonommat. Ratkaisu on säärystimet! Pysyy jalat kuivana. Hyvässä kunnossa, hp: 15 euroa


Päähineitä, kaikki hyvässä kunnossa, lukuunottamatta BW kenttälakkia joka on ehjä, mutta selvästi nähnyt käyttöä:

Boonie, mil-tec, flecktarn. Hp: 2 euroa

Lippalakki mallia USMC, woodland. Tämä on se hassun mallinen kulmikas kenttälakki, jossa on merijalkaväen tunnus edessä. Koko Large, hp: 5 euroa.

Operaattorin lippis, Tactical Tailor, oliivinvihreä. http://operator.fi/index.php?target=p... Tacticool lippis realdeal valmistajalta. Hp: 10 euroa.

Kenttälakki, US M1943. http://www.varusteleka.fi/fi/product/... Tämmöinen, hp: 5 euroa.

Lippalakki, musta, suomileijonalla. MP myymälästä ostettu perus lippis, hp :3 euroa.

Kypäränpäällinen, flecktarn/ aavikkokuvio. Hp: 2 euroa.

Kommentit

Nimi:
Kommentti:

Yhteisö

Et ole kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään
Rekisteröidy


Up!