Kauppapaikka

Myydään: Vietnam varusteita

Ilmoittaja:
Kategoria:
Lisätty:
10.10.2017 18:22
Vanhentuu:
21.10.2017 18:35
Hinta:
Tarjoa!

Hintapyynnöistä saa koittaa tinkiä ja isomman läjän ostaja saa aina alennusta. Hattuja yms pienempää sälää kannattaa kysellä kaupanpäällisiksi jos kiinnostaa. Kaikki tavarat sijaitsevat Kouvolassa, katsominen ja kokeileminen on sovittavissa. Postikulut ostajalle, kannattaa siis ostaa paljon kerralla.

Kuvia https://mikko.imgbb.com/

Jenkkien Vietnamin sodan aikaista varusteita. Varusteet ovat suurimmalta osin sen aikaista issueta. Varsinkaan noitten tetsareitten osalta en tiedä tämänhetkisestä hintatasosta, joten jos hinnat ovat mielestäsi liian korkeat, ota yhteyttä ja katsotaan niitä alemmaksi.

Yhteydenotot VAIN sähköpostilla mikko.mallikas4@outlook.com

¾ Collar sirpaleliivit, koko M. http://www.varusteleka.fi/fi/product/... Aidot, käytetyt, mutta ehjät. Takana kainalon kohdalla yksi paikka, muuten täysin ehjät. Hp: 80 euroa.

Tetsarit, koostuen seuraavista osista:


M/67 valjaat, repro, hp:10 euroa.

M/67 lipastasku, 2kpl, hyvässä kunnossa, hp: 15 euroa kappaleelta.


M/56 kenttäpullotasku, aito 2kpl, ok kunnossa, hp: 15 euroa kappaleelta.


M/56 kenttäpullo + metallinen kuppi, aitoja. Olen itse käyttänyt tätä ihan normaalina juomapullona, enkä vielä ole sairastunut. Hp: 10 euroa

M/XX perslaukku eli buttpack, repro, hyvässä kunnossa. En ole ihan varma mallista, mutta varustelekasta aikoinaan ostettu ja vietnam seteissä käytetty. Hp:5 euroa.

M/56 kompassitasku, aito, ok kunnossa, haalistunut, hp: 8 euroa. Mallista en ole täysin varma.

M/56 valjaat, aito, ok kunnossa, hp: 15 euroa Tussilla sotattu toiselta puolelta edellisen omistajan nimi

M1 kypärä Mitchell päällisellä. Eli tämmöinen http://www.varusteleka.fi/fi/product/... SEKÄ Mitchell päällinen. Kypärä hyväkuntoinen, päällinen ok kunnossa, hp: 20 euroa

ALICE rinkka, M koko, rangalla. Reppuhan on ilmeisesti ilman rankaa hyvin paljon jonkun Vietnamissa käytetyn mallin näköinen, sitä varten sen itsekin ostin. Myydään vain pakettina. Ainut vika on se, että lantiovyön pikasolki on rikki. Ok kunnossa, hp: 30 euroa

Kommentit

Minttulinko | 8.10.2017 22:01:10
Onko M56 kenttäpullotaskut vielä tallessa? Olisin niistä kiinnostunut, kummastakin.
Vastaa

Mikko_05 | 9.10.2017 21:05:57
Onpa hyvinkin. Laita sähköpostia mikko.mallikas4@outlook.com niin sovitaan kaupoista tarkemmin. Jos yhtään kiinnostaa niin kaikki muukin lähtee, ja halvalla, kaikista hinnoista voidaan neuvotella.
Vastaa

Nimi:
Kommentti:

Yhteisö

Et ole kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään
Rekisteröidy


Up!