Usein kysyttyjä kysymyksiä ulkomaisista airsoft-liikkeistä
Sisältö Peldie, taitto ajk
Viimeksi päivitetty 29.6. 2004


Airsoft-asekauppa-FAQ

Airsoft Finland / Airsoft Finland Kaukopartio: Japanilainen täysverinen airsoft-myymälä, jonka omistaja on asunut Suomessa, tästä syystä sivut ovat suomeksi. Airsoft Finland Kaukopartiolla on erittäin huono maine suomalaisten airsoftaajien keskuudessa, tilattuja tavaroita on jäänyt ihmisiltä puuttumaan. Suosittelemme välttämään.

www.airsoft-finland.com


Den Trinity: Kolmen hongkongilaisen airsoft-harrastajan perustama yritys, joka on tullut tunnetuksi Clarence Lain tekemien custom-airsoftien ansiosta, vaikkakaan herra Lai ei ole ollut viime vuosina tekemissä Den Trinityn kanssa Den Trinitystä kannattaa tilata, jos on kiinnostunut valmiiksi viritetyistä aseista, perustavaraa ei näin kaukaa kannata lähteä tilaamaan. Tilaukset Den Trinitystä saapuu luotettavasti mutta hitaahkosti. Muistathan, että ulkomailta hintoihin lisätään postikulujen lisäksi myös arvonlisävero (ALV) ja tulli!

www.dentrinity.com


Fairsoft: Turkulaisen airsoft-harrastajan Pekka "Fullburn" Paaskunnan ylläpitämä airsoft-kauppa. Fairsoftissa myydään airsoftiin tarvittavia perustarvikkeita, kuten suojalaseja, kuulia, lippaita, liivejä yms. Yleisen palautteen mukaan tilaukset ovat saapuneet ajallaan ja luotettavasti. Mahdollisuutena myös osallistua kimppatilaukseen hongkongilaisesta WGC-myymälästä.

www.fairsoft.fi


Guns'n'guys: Hongkongilainen airsoft-firma, joka on tunnettu halvoista hinnoistaan ja huonolla englannilla kirjoitetuista sähköposteistaan. GnG:stä tilaukset saapuvat ajallaan ja luotettavasti. Hinnat nettisivuilla on ilmoitettu Hong Kongin dollareina, joten ne kannattaa muuttaa euroiksi valuuttamuuntimella. Nettisivuilla on varsin suppea valikoima, sähköpostitse kannattaa tiedustella, jos haluamaasi tuotetta ei sivuilta löydy. Muistathan, että ulkomailta hintoihin lisätään postikulujen lisäksi myös arvonlisävero (ALV) ja tulli!

www.gunsnguys.com


Maruta: Maruta on täysiverinen suomalainen postimyyntiliike, jolla ei ole Suomessa toimivaa liikehuoneistoa. Heidän tavoitteenaan on olla Suomen halvin airsoft-kauppa. Marutassa myydään mm. Maruin sähköaseita ja muutakin airsoftin perustarviketta. Tilaukset ovat saapuneet ajallaan ja luotettavasti.

www.maruta.fi


Nemesis Airsoft: Suomen tunnetuin airsoft-yritys, toiminut alalla useita vuosia. Tilaukset tulevat perille luotettavasti ja ajallaan, mutta mikäli mahdollista, suosittelemme käymään paikan päällä Helsingin Kaisaniemen metroaseman katutasossa tai Tampereen Tullintorin kauppakeskuksessa sijaitsevissa liikehuoneistoissa.

www.nemesis-airsoft.fi


Pro Hobby: Harrasteliike, jossa myydään airsoft-varusteiden lisäksi myös mm. RC-autoja. Tilaukset Proairsoft-nimellä tunnetusta nettikaupasta tulevat ajallaan ja luotettavasti, mutta mahdollisuuksien mukaan suosittelemme käymään Helsingin Aikatalon toisessa kerroksessa tai Oulun Albertinkadulla sijaitsevissa liikehuoneistoissa. Pro Hobby on myös tunnettu paikkana, jossa kannattaa tiedustella määräalennuksia.

www.proairsoft.com


Redwolfairsoft: Hongkongilainen airsoft-liike, joka on jäänyt Suomen-suosiossaan muiden hongkongilaisliikkeiden varjoon. Liikkeessä on laaja valikoima airsoft-tarviketta ja tilaukset saapuvat tiettävästi luotettavasti. Kimppatilaus täältäkin kannattaa, sillä postikulut voivat muodostua yllättävän suuriksi. Muistathan, että ulkomailta hintoihin lisätään postikulujen lisäksi myös arvonlisävero (ALV) ja tulli!

www.redwolfairsoft.com


Wargame Club: Maailman todennäköisesti suurin ja tunnetuin airsoft-liike. Sijaitsee Hong Kongissa ja pitää valikoimissaan lähes kaikkea, mitä airsoftaaja voi aseeseensa toivoa. Kauppa myy myös laajaa valikoimaa erilaisia varusteita ja muuta sekalaista tavaraa. WGC on erittäin suosittu kauppa Suomessakin, airsoftaajat ovat tilanneet sieltä niitä osia, joita suomalaisista liikkeistä ei saa. Tilaukset WGC:stä ovat saapuneet erittäin nopeasti ja luotettavasti. Kimppatilaaminen Wargame Clubista on erittäin suosittua, sillä näin saadaan postikulut alenemaan huomattavasti. Mikäli sinulla ei mahdollisuutta kimppatilaukseen, suosittelemme liittymään Fairsoftin kimppatilaukseen. Muistathan, että ulkomailta hintoihin lisätään postikulujen lisäksi myös arvonlisävero (ALV) ja tulli!

www.wgcshop.comYhteisö

Et ole kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään
Rekisteröidy


Up!