Kauppapaikka

Myydään: Lonex SPR Mod 0

Ilmoittaja:
Kategoria:
Lisätty:
04.04.2018 17:42
Vanhentuu:
18.04.2018 17:40
Hinta:
350.00 €

Piti rakentaa tästä talven aikana dmr, mutta tulin toisiin aatoksiin. Tästä jollekkin siis loppusilausta vaille valmis spärrä.

Etupää on otettu uudesta A&K:n spr:stä. SPR-pistoolikahva ja crane-perä ovat myös uusia Dboysin valmistamia. "Larue" änkkä ja iso m3-kiikari (kopio) vastavalosuojalla samaa käyttöastetta olevaa tavaraa.

Sisällä melko pitkälti lonexia. Sylkkä kuitenkin vaihdettu A&K:n umpinaiseen. Saatat löytää myös SHS:n POM-männänpään ja 14T männän, tai loistavat vakio-osat. Sorbottu, vahvistusviilattu ja suurin piirtei shimmitetty. Tolla kahval vinkuu vähän, mukaan tuleval ZCI:n kahvalla vähä parempi. Lonexin rotary-hoppi, flätätty MB:n sininen hoppikumi ja lapattu sisäpiippu, joka yltää noin puolee välii vaimenninta. Moottori Tienlyn GT-3000, fetti pico ssr 3 ja johdot 16awg ecowiree taakse johdotettun. Ampuu suurin piirtei 1,3 - 1,4J täl kertaa.

Muutama virhe kuitenkin on. Runko ja etupää on ehjät, mutta bufferiputken alkupään kierteet on ottanu edellisel omistajal itteensä ja fake bolt mekanismeineen puuttuu. Saa kuitenkin kireelle edelleen ja sillä lirpakkeellakin on vaan ulkonäöllinen funktio. Perä ei myöskään sovi bufferin päälle ihan 5/5 ja liukuu hieman nihkeästi lyhyimmillä asennoillaan. Rungon värimaailma täysin eriluokkaa muun aseen kanssa. Ei sisällä akkua tai lippaita.

Vaatis siis pientä maalausta ja kutittelua. Pohja kuitenkin viimisen päälle dmr:ää varten.

Needs money, ei vaihtoja. Tarjouksia voi esittää. Nouto Turusta tai postitse ostajan piikkiin. Ota siis yhteyttä spostiin tuomasd(at)windowslivepistecom

Kommentit

Nimi:
Kommentti:

Yhteisö

Et ole kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään
Rekisteröidy


Up!